Party!

Ikväll är det fest som gäller, hoppas det blir kul nu också =) Men jag kommer ju vara med bra människor så helt fel kan det ju inte bli?
Funderar på att ta en runda på stan för att fullända kvällens outfit. Inte för att jag vet vad jag skulle köpa men ändå! Äsch, vi får se. Nu ska jag göra lite annat så vi hörs sen igen!

Efter tre veckors tvivel

bästämde jag och Frida oss för att gå på en Halloween-fest imorgon. Hjärtat mitt följer också med så klart och alla tre ska vi vara roligt utklädda =) Eller fint? Bilder kommer det iaf bli imorgon eller ja, jag kanske inte lägger in dem förrän i övermorgon men ni fattar. Jag längtar faktiskt, fick handla lite sista minuten saker idag haha. imorgon får ni se inna jag sticker iväg. Nu ska jag krypa ner under täcket hos min pojkvän.

Allt gick bra

Allt gick bra i Lund igår, det var bara så jävla drygt att vara där hela dagen. När jag kom hem blev det tyvärr ingen datortid, menmen, finns inget att göra åt den saken. Min blogg är både text och bild-fattig för tilfället, jag vet det, men jag lovar, det blir snart bättre, när allt blivit som vanligt igen. Gissa vad jag ska göra nu? Självklart! Sex And The City! Denn gången vågar jag inte säga ett avsnitt uten jag säger fyra på en gång ;)

Lund, here I come

Japp, om ett litet tag åker jag till Lund, vad jag ska göra där kanske ni får reda på senare idag men vi får se. Vissa av er från min gamla blogg kanske vet. Nu ska jag göra mig klar, jag skriver antagligen när jag kommer hem. Eftersom att jag inte kan mobilblogga från min mobil...

Fyra avsnitt senare

Varför blir det alltid fyra avsnitt av SATC när jag bara ska kolla på ett? Haha, ja man kan väl helt enkelt inte släppa det. Nu ska jag iallafall baka, goda, mumsiga kanelbullar.

Vet ni? Om man tittar ut genom mitt fönster så ser man ganska tydligt in i de lägenheterna rätt över gatan. Nästan varje gång jag tittar ut, sitter det en tjej i ett av fönstrena men en cigg i ena handen och telefonen i andra handen, hon sitter exakt så i princip hela dagen, jag börjar nästan undra ifall hon har ett liv? Haha nä det var lite väl taskigt sagt kanske, men visst är det lite lustigt?

Si sådär

Det blev ju inte så mycket bättre med uppdaternadet igår jämfört med i förigår, förlåt. Jag hann inte. Det var iaf jättekul att åka skridskor med Frida och Cammy,synd bara att Anna inte kunde komma. Jag mötte upp min pojk på väg hem sen betalade han litre räkningar så då var ju datorn upptagen och efter det så träffade vi Rickard och sen somnade vi när vi kom hem. Men vet ni vad? Idag ska jag bara vara hemma hela dagen vilket innebär att jag förhoppningsvis kan uppdatera en massamassamassa! Jag vet, jag är uppe tidigt ännu en dag på mitt lov, och nu ska jag kolla lite Sex And the City. Hörs snart igen!

Tävling

Nu är det tävling på sötaste Dress like a princess blogg =) Detta är vad som ligger i potten =)

Inte ett utan fyra

Jag skrev ju innan att jag skulle kolla på ett avsnitt av sex and the city, det blev inteett utan det blev snarare fyra, haha har man väl börjat kan man ju inte sluta? Jag älskar den serien och en av mina favoritscener från avsnitten jag såg idag är denna:

Nu ska jag fixa mig inför skridskoåkningen =D

Redan vaken

Jag är redan vaken, trots att jag har lov och i princip kan sova hur länge jag vill.. Det blev inte så mycket bloggandes igår inte, men jag varverkligen inte på skrivhumör, men nu har jag lov, jag är ledig en hel vecka som bara kommer springa iväg... Idag blir detskridskor med ett par av tjejerna med FAKE rättare sagt, antagligen minus A menmen, det får vara så. Nu tänker jag inleda min morgon med nått Sex AndThe City avsnitt =)

Jobb

Jag ska jobba idag, det låtetr lockande va? Eller inte, Tror ni inte min arbetsledare ringde mig imorse och väkte mig? Jo självklart, och tror ni inte att jag redan i torsdags hade tackat ja till att jobba idag? Jo, självklart. Men det är inte så många timmar 3,5 max 4 så jag lär ju nog överleva.
Vi gjorde inte så mycket igår utan vi mös här hemma sen la vi oss tidigt, mysigt det med. Nu ska jag klä på mig sen om en timme går mina bussar to hell =)
XOXO

RSS 2.0