Första advent

Jaha, då var det första advent och bara lite mer än fyra veckor kvar till jul. Jag vaknade av väckarklockan halv åtta i morse, mitt när jag höll på och slå sönder en piñata i sömnen. Ja sånna drömmar har man ibland... Anledningen till att jag vaknade så tidigt var för att vi skulle avtacka min präst i kyrkan idag, han ska sluta, min gamla konfapräst så lite sentimital blev man väl. Sen idag ska jag gå på julskyltning i stan, med min älskling, Jennie och Adnan, myyys. Vi hörs snart igen!

Bilder från ikväll

Okej  jag kunde inte behärska mig, bilderna fån ikväll kommer nu istället =)

Sötaste Therese

Frida och Ninisen ^^

Mmmm, Vanilla Latte för Sara och Varm choklad för Nina

Snyggingarna!

Visst e vi söta?

Mmmm smoothie

Hela gänget, Tack för ikväll tjejer! Love u!

Underbar kväll

Jag har haft en underbar kväll med mina tjejer, det var hur härligt som helt och filmen var underbar fast boken är mycket bättre! Ville bara säga det, bilder kommer imorgon =)

Fredag!!!

Nu är det fredag och det är så härligt! Det innebär ju att det är helg om ett par timmar! Ska jobba imorgon men det är bara tre timmar så jag överlever. Ikväll blir det middag och bio med girlsen. Det kommer bli skoj att vara ute med bara dem. Men jag kommer ju självklart sakna Tobias, men man måste få sakna varandra ibland ju för att veta/uppskatta vad man har.
 

I love u guys
Nu är det skola sen elevråd efter det, jag hoppas jag kan få sticka senast ett, för så mycket finns det väl inte att göra? Ni som känner mig vet att jag suttit med i  elevrådet sen jag gick i tvåan på lågstadiet, jag har inte riktigt kommit ur det om man säger så. Jag har ju varit ordförande en omgång oxå, men nu räcker det med revisor hehe ;) Jag skriver när jag kommer hem igen, just nu måste jag göra mig färdig för skolan.

Munsår

Nu när det börjar bli vintertid och förkylningstider så får jag alltid en massa munsår. Jag hade precisett på underläppen och precis när det försvann fick jag två till på överläppen, det är inte skoj, läpparna är så svullna och det gör ont. För ersom har samma problem har jag två tips.
Anti

och tandkräm

En kombination av dessa två har alltid funkat för mig =)

Lagerhaus

Idag öppnar Lagerhaus i mitt kära Helsingborg. Jag älskar den affären, de har ju precis allt, när jag är hos pappa (som bor i Lund) springer jag alltid in där De har så sjukt fina saker! Efter skolan ska jag kila diekt dit. Jag blev så glad när jag såg skylten nere i stan i veckan om att Lagerhaus och Kicks skulle öppna där idag (fast jag bryr mig inte så mkt om KICKS eftersom vi redan har två i stan). Ville bara uttrycka min glädje =)

Är det bara för mig som bloggkoll inte funkar?

Vad har hänt med bloggkoll? Jag som satte mig härför att läsa alla inlägg,så står det fel vid sidhämtning när jag ska kolla =/ Det var ju inte så bra... Jag som tänkte sitta här och läsa innan jag drar iväg till gymmet med Frida, men  men sån är livet. Vad händer för er idag? Jag ska gymma sen till skolan =)

Dagens outfit


Vit tee med tryck: GinaTricot
Baströja: H&M
Jeans: BikBok
Halsduk/sjal: Vila

Denna dagen

Ja det harvarit en lång dag, typ. Vi var på SACO-mässan i Malmö med skolan, det var rätt nice, så nu vet jag precis vad jag ska göra efter studenten =) Sen var det ju dans ikväll. Trevligt som alltid, jag och Frida ska fortsätta dansa nästa termin oxå, det är ju riktigt skoj!. Jag måste göra lite annat nu, men vi hörs!

Julhandlat

Japp, igår var jag och julhandlade på stan med Anna, så nuhar jag fördelsedagspresent färdig till Cammy, julklappar färdiga till Saga, Hanna och min älskling. Vem är det då kvar? Någon klapp till till älsklingen, födelsedagspresent till Elin, juklapp till Melvin, Frida, Anna, Cammy, Jenny, Elin och till julklappsutbytet. Så nu tror jag det var allt. Var baratvungen att påminna mig själv ;)
RSS 2.0