Nu räcker det

Asså nu orkar jag inte plugga mer! Men jag känner mig ändå stolt över att ha pluggat på lovet. Det är nog inte alla som gör det. Lite är fixat och det värsta är tyvärr kvar. Men nu har jag iaf återgått till en dator igen. och så här såg det ut på min säng för ett par minuter sen:

Två laptops

Nördigt värre! Här sitter jag i sängen med två laptops. Finns det någon mening med det kanske ni frågar er. Ja det finns det faktiskt. Min pojk har inte Word på sin nya dator vilken är den jag satt med från början, men han har internet på sin dator och det har inte jag på min (just nu), illa. Jag måste nämligen ha både och eftersom min rapport ligger i word och rättningen ligger på internet, så ja, jag behöver båda datorerna. Dessutom har han ju bättre ljud i sin dator än min nu när jag lyssnar på musik ;)

To Do

Jaha, idag thar jag lite jag ska göra faktiskt:
Från nu - 11.00 - Läsa
♣ 11.00-14.30 - Skriva på min labrapport
♣ 14.30 - 15.30 - Fixa mig
♣ 16.00 - ca 19.00 - Fixa inför morgondagen på Jacob Hansens hus
♣ ca 19.00 - åka till älsklingen =)

Vad ska ni hitta på idag?

Godnatt

Bli inte sura ifall detta kommer upp mer än en gång eftersom jag skriver från mobilen och ibland får den fnatt och publicerar samma inlägg flera gånger. nu ska jag iaf snart sova. Lite tidigt kanske men jag ska ligga och läsa ett bra tag också. Hoppas ni alla har haft en bra dag. Det har jag :) puss och kram!

Inget speciellt

Det blev inget speciellt inhandlat på stan för min del idag, det blev bara ett basic linne och lösögonfransar till nyår. Frida hittade däremot en jättesöt klänning som hon ska ha på nyårsafton. Den satt jättefint på henne!

Älsklingen min har blivit av med sitt pass, vilket också är hans enda form av ID-kort = inte bra, vi får se om vi hittar det, jag kan inte hitta det här hemma iaf...

Stan med Frida

Hoppas Frida ringer snart så vi kan dra ner till stan. Jag vet inte riktigt vad jag ska inhandla idag men vi får väl se om om jag kommer hem med en påse eller två. Vad ska ni hitta på idag? Oj nu ringde Frida, jag måste rusa!

Städa Städa!

Jahapp, som det ser ut i mitt rum, inte klokt asså. Jennie (min styvsyster från London)kanske hälsar på oss idag så jag borde nog städa... Men bädda kan jag inte för där ligger katten och myser. Haha jag pratar med min systerdotter på msn, det är lite av en konst att kunna göra det, med alla smileysar och allt hehe. Jag vill inte städa men jag antar att jag måste... Vi hörs snart igen!

Jag som tänkte lägga upp en bild så kom jag på att jag sitter vid min pojkväns nya dator och där finns ju inga bilder. Jaja, det får  vi ta en annan gång. Puss ♥

Dagens inköp


En cool kofta från Cubus: Förr 199 :- Nu: 99 :-
Färgen är mycket snyggare i verkligheten!

Det klassiska spetslinnet från Gina som jag inte införskaffat förrän nu 149 :-

En söt top från Gina Förr: 249 :- Nu: 124.50:-

Ett diadem från Ur och Penn 29,50 :-

Fjädrar som jag ska ha i håret på nyår 59:- H&M

Och denna parfymen som jag har velat ha väldigt länge! KICKS Förr: 350 :- Nu: 177 :-

Dålig bloggerska

Jag vet att jag är en usel bloggerska för tillfället (och det känns somatt det är det enda bloggen går ut på just nu). Jag har ont om tid helt enkelt. Det häder alltid något, så jag har ju saker att skriva om. Det hade varit mycket lättare ifall min mobil hade velat mobilblogga, eller det går ju men då kommer typ 100 inlägg? Skumt, ska kolla upp det. I allafall så tror jag att jag har lite tid för bloggen nu ett tag och den bokrecensionen jag lovat er kommer komma upp inom kort ;)

Idag har jag varit och shoppat med Frida på Väla så att bilderna på vad jag köpt kommer snart =) Det var trevligt men tyvärr hittade vi ingen sån där sensationell nyårsklänning som vi ville ha... Men lite annat blev det allt ;)

Vi hörs snart igen! LOVAR!!

Lund

Idag ska jag och min älskling ner till Lund, dels för att mellandagsshoppa lite och sen för att hälsa på min käre far. Så vi tar bussen ner till stan om en timme sen tåget därifrån =) Vad ska ni göra en annandag som denna?
RSS 2.0